Bryllupskaker

Vi har et stort utvalg og eksempler på kaker produsert for spesielle anledninger som bryllupskaker, forlovelsekaker, høytidskaker m.m.

Bryllup er en stor begivenhet preget av tradisjoner og ritualer. Våre faglærte konditorer har lang erfaring med å lage vakre kaker til anledningen. Vi tilbyr klassiske marsipankaker med kritthvit marsipan og mer moderne moussekaker med mirrorglaze. 

Vi har mange valgalternativ for å skape den perfekte kaken for deg. Ta gjerne kontakt og avtal et møte med en av våre dyktige konditorer på tlf 77 69 07 00 for mer informasjon eller send oss forespørsel på kontakt@bakehusetas.no

 

Alternativ for kakebunner: Sukkerbrødbunn, sjokoladebunn og mandel bunn.

Fyll for marsipankake: Rørt jordbær, rørt bringebær, aprikos, vanilje, rom, banan, markjordbær(frisk), valnøtter og kombinasjoner av disse fyllene. 

Fyll for moussekake: Solbær, mango, sjokolade, tiramisu og pasjonsfrukt. 

Marsipanroser og marsipanlokk i fargene: rød, hvit, rosa, lysblå, ferske, lilla, grønn m.m.

Dekoreringsidéer: Kaken kan pyntes med bilde på sukkerark, putemønster på siden, melisborder med eller uten perler, bryllupsfigur, tegning på kaken og blomsterdekor.

Annet: Vi kan pynte med ekte blomster hvis ønskelig. 

 

Vi tilbyr opptil 7 etasjes bryllupskake.
Depositum for stativ er 300,- kr. 

 

Gluten- og laktosefrie bryllupskake
Vi kan produsere gluten- og laktosefrie bryllupskaker mot ett tillegg på 400,- kr. 

Gluten- og laktosefrie bryllupskake
Vi kan produsere gluten- og laktosefrie bryllupskaker mot ett tillegg på 400,- kr. 

 

Ta gjerne kontakt med vårt salgskontor på tlf 77 69 07 00 for mer informasjon eller send oss forespørsel på kontakt@bakehusetas.no