Kaker

Vi baker daglig/ukentlig varer fortløpende for våre utsalgssteder, butikker og for storhusholdning, men noen av produktene må bestilles i god tid. Kaker tilpasset eget motiv og tekst eller bryllupskaker må bestilles særskilt.

Spesialbestilling gjøres direkte på tlf. 77 69 07 00 eller via e-post
Vi har et stort utvalg og eksempler på kaker laget for spesialle anledninger som bryllupskaker, forlovelsekaker, høytidskaker m.m.

 

Cake it easy: Vår elektroniske kakebestilling.
Ønsker du kake til anledning med eget motiv, tekst eller spesiell utforming på kaken så kan dette bestilles via Cake it easy!
Gå til Cake it easy >>>

Kaker

Kakene i listen er standard i vårt varesortiment og produseres hver uke.  

Les mer

Formkaker

Kakene i listen er standard i vår varesortiment og produseres hver uke.

Les mer

Kakesnitter/stykker

Vi tilbyr kaker i mindre porsjoner enten som snitter/stykkvis. Sortimentet i listen er standard i vår varesortiment og produseres hver uke.

Les mer

Bryllupskaker

Vi har et stort utvalg og eksempler på kaker produsert for spesielle anledninger som bryllupskaker, forlovelsekaker, høytidskaker m.m.

Les mer

Julekaker

Julebrød, smultringer, serinakaker, berlinerkranser, kokosmakroner, julepinner, juleskiver, kransekakestang, julefigurer, Pepperkakedeig, kakemanndeig, kransekake byggesett ...

Les mer

Tips, idéer for fest- og høytid

Her er noen idéer for deg som planlegger å bestille kake hos oss. Vi oppdaterer med nye bilder etterhvert som de lages. Se også bestillingskake (link kommer).

Klikk på pilene til høyre og til venstre for å se flere bilder!

Les mer om kakeidéer, beregn servering, kakestykker m.m.

Les mer