Verdens beste

Dette er ikke Norges nasjonalkake uten grunn!

Vi deler oss halvt om halvt; de av oss som kaller den «Verdens beste» og de som kaller den «Kvæfjordkake», men uansett har denne godbiten en usedvanlig sterk posisjon – både fordi den på sett og vis har et nordnorsk opphav, og fordi den av Nitimens lyttere er stemt frem til å være Norges nasjonalkake.

I Bakehuset Nord-Norge tilbereder vi den med den ærbødigheten den fortjener; bakt med marengsbunner og fylt med verdens beste vaniljekrem.

 

Ingredienser:

FLØTE, sukker, vann, EGG, HVETEMEL, MANDLER, MELK, fullherdet kokosolje, rapsolje, fortykningsmiddel (E 1442, E 460(ii)), fullherdet fett (raps og kokos), MELKEPULVER, hevemiddel (E 450i, E 500ii), kokosolje, salt, dekstrose, MYSEPULVER (MELK), emulgator (E 471, E 322 (solsikke)), konserveringsmiddel (E 202), gelatin (svin), glukosesirup, aroma, surhetsregulerende middel (E 330), modifisert stivelse, farge (E 160a)

 

Allergener:

Kan inneholde spor av sesam, soya, valnøtt og hasselnøtt.

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi: 1500 kJ / 360 kcal

Fett: 22 g (herav mettet 12 g, enumettet 4,5 g, flerumettet 1,5 g)

Karbohydrat: 36 g (herav sukkerarter 26 g)

Kostfiber: 1,5 g

Protein: 5 g

Salt: 0,19 g

 

Vekt:

600 g

 

Dimensjon:

10 x 23

 

Oppbevaring:

Kjølig; fra +1 til +4 grader.

 

Last ned høyoppløselige bilder