Tiramisu

Dette er dessertkaken fremfor alle!

Hvis du planlegger det store festmåltidet, er dette tipset å avslutte det hele med bravur: Tiramisu er en lekker dessertkake; en eksotisk smak av Italia – langt nord for polarsirkelen!

 

Ingredienser:

Sukker, vann, FLØTE, EGG, HVETEMEL, MELK, vin, EGGEHVITEPULVER, gelatinpulver (storfe), kakaopulver, glukose, hevemiddel (E 450i, E 500ii), glukosesirup smak (med koffein), vegetabilsk olje (PEANØTT), modifisert stivelse, HASSELNØTTKNEKK, SOYAPROTEIN, stabilisator (E 412, E 410, E 407), fortykningsmiddel (E 440, E 407, E 415), høy fruktose maissirup, glyserin, farge (E 110, E 129, E 102, E 133, E 132), modifisert maisstivelse, konserveringsmiddel (E 202, E 211), surhetsregulerende middel (E 330)

 

Allergener:

Kan inneholde spor av  sesam, valnøtt og mandler.

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi: 1200 kJ / 290 kcal

Fett: 11 g (herav mettet 6 g, enumettet 0,5 g, flerumettet 0,2 g)

Karbohydrat: 43 g (herav sukkerarter 37 g)

Kostfiber: 0,5 g

Protein: 4,5 g

Salt: 0,06 g

 

Vekt:

360 g

 

Dimensjon:

16 cm

 

Oppbevaring:

Kjølig; +1 til +4 grader

 

Last ned høyoppløselige bilder