TIL-Brød

Dette er smaken av store opplevelser og stolte minner!

Helt fra etableringen i 1920 og fram til i dag har Tromsø IL gitt oss mange fantastiske opplevelser. Ikke alle periodene har vært like glamorøse. Mange kamper har vært utkjempet på nordnorske grusbaner og i regn eller sludd, men historien inneholder også stolte øyeblikk som har utspilt seg på Ullevaals cupfinalegress eller på verdenskjente arenaer under internasjonale turneringer.

Stemningen under en fotballkamp med ditt eget favorittlag, er elektrisk. Minnene består av store bragder, av store navn og av trenere som har bidratt til å bygge topplag. Minnene består av stjernespillere som tok seg frem til landslag og internasjonale karrierer og av alle de sliterne vi alltid kunne stole på. Men vel så viktig handler det om øyeblikkets magi; de opplevelsene som oppstår fullstendig uventet og som vi mer enn gjerne snakker om i årevis – og som gjør at du føler deg heldig som var til stede, akkurat der, og akkurat da – da det skjedde.

TIL-brødet er ikke bare en hyllest til Tromsø Idrettslag. Det er en hyllest til lokal tilhørighet, og til den gode smaken.

 

Ingredienser:

Vann, sammalt HVETE (21,3%), HVETEMEL, solsikkekjerner, sammalt RUG (6,8%), maisgrits, HAVREGRYN (2,2%), HVETEGLUTEN, linfrø, DURUMHVETEMEL, honning, maltmel av HVETE, salt, vegetabilsk fett og olje (fullherdet rapsolje, rapsolje, kokos) , tørket surdeig av HVETE, tørrgjær, gjær, HVETEKLI (0,4%), SESAMFRØ, HAVREKLI (0,4%), potetfiber, emulgator (E 471, E 472e), rapsolje, antioksidant (E 300), enzym, melbehandlingsmiddel (E 300), aroma.

 

Allergener:

Produktet kan inneholde spor av egg.

 

Grovhet:

59 %

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 1150 kJ / 280 kcal

Fett: 7 g (herav mettet 1,0 g, enumettet 2,0 g, flerumettet 3,0 g)

Karbohydrat: 39 g (herav sukkerarter 2,5 g)

Kostfiber: 6,0 g.

Protein: 11 g

Salt: 0,97 g

 

Vekt:

750 g

Dimensjon: L 31 x H 9,5 x B 11

 

Egnet for dypfrysing

For best resultat bør produktet fryses på kjøpsdagen.

Bør bare fryses én gang.

 

Emballasjen

Våre brødposer er 100 % resirkulerbare.

 

Last ned høyoppløselige bilder