Tacobollen er lokalt utviklet, med en historie som skriver seg tilbake til 1990-tallet. I perioden er den voldsom populær – og særlig har den sine tilhengere blant dem som velger et alternativ til matpakke eller kantinelunsjer.
Ingredienser:
HVETEMEL, vann, sukker, tørrgjær, tomat tørket, fortykningsmiddel (E 1412), HVETEGLUTEN, vegetabilsk fett og olje (fullherdet rapsolje, rapsolje, kokos) , rapsolje, salt, løk tørket, krydder (champinjong tørket), stabilisator (E 404), grønn pepper, paprikapulver, rød pepper, konsistensmiddel (E 450iii, E 339ii), emulgator (E 472e, E 471), hvitløkspulver, oregano, persille, melbehandlingsmiddel (E 300), enzym (alfa-amylase), aroma.
Allergener:
Produktet kan inneholde spor av sesam, nøtter og egg.
Næringsinnhold pr 100 g:
Energi: 1000 kJ / 240 kcal
Fett: 2 g (herav mettet 0,5 g, enumettet 0,3 g, flerumettet 0,5 g)
Karbohydrat: 45 g (herav sukkerarter 2,5 g)
Kostfiber: 2,3 g
Protein: 9,5 g
Salt: 0,17 g