Svalbardbrød

Dette er myter og sannhet, sunnhet og mangfold.

Svalbardbrødet, som bakes i Nord-Norge og på Svalbard, forsterker de sterke båndene som i generasjoner har eksistert mellom den spektakulære øygruppen i Barentshavet og den nordligste landsdelen – og som forener partene i regionen Arktis. Først var øygruppen preget av fangst, fra 1900-tallet av gruvedrift, mens det i våre dager også er forskning og turisme som preger øygruppen.

Svalbardbrødet gir deg det du trenger av energi for å klare ekstra utfordringer, og er for mange overraskende smakfullt og saftig – akkurat som Svalbard selv: Temperaturene er høyere, og floraen og faunaen rikere, enn hva man finner på samme breddegrad andre steder.

 

Ingredienser:

Vann, HVETEMEL, sammalt RUG (10,7%), siktet RUGMEL (3,6%), solsikkekjerner, fullkorn HVETEMEL (2,7%), RUGMEL, HVETEGLUTEN, linfrø, maisgrits, HAVREGRYN (1,7%), SOYAGRITS, maltmel av HVETE, salt, tørrgjær, rapsolje, HVETEKLI (0,3%), SESAMFRØ, HAVREKLI (0,3%), potetfiber, tørket surdeig av HVETE, sukker, fortykningsmiddel (E 412), emulgator (E 471, E 472e), surhetsregulerende middel (E 270), antioksidant (E 300), enzym, maltekstrakt (BYGG), melbehandlingsmiddel (E 300), enzym (alfa-amylase)

 

Allergener:

Produktet kan inneholde spor av egg, nøtter og melk.

 

Grovhet:

28,0 %

 

Næringsinnhold per 100 gram

Engergi: 1100 kJ / 260 kcal

Fet: 4,5 g (herav mettet 1 g, enumettet 1,5 g, flerumettet 1,5 g)

Karbohydrat: 42 g (herav sukkerarter 1,5 g)

Protein: 11 g

Salt: 0,92 g

 

 

Vekt:

750 g

Dimensjon: L 32 x H 9 x B 10

 

Egnet for dypfrysing

For best resultat bør produktet fryses på kjøpsdagen.

Bør bare fryses én gang.

 

Emballasjen

Våre brødposer er 100 % resirkulerbare.

 

Last ned høyoppløselige bilder