Steinovnsbakt landbrød

Brød som bakes i steinovn får en nydelig, sprø skorpe og ekstra god smak. I tillegg holder brødet seg lengre.

 

Ingredienser:

HVETEMEL, vann, HAVREGRYN (2,8%), gule linfrø, RUGMEL, tørrgjær, salt, maltede HVETEFLAK, BYGGFLAK (0,4%), HVETEGLUTEN, melbehandlingsmiddel (E 300), enzym

 

Allergener:

Kan inneholde spor av soya, sesam og nøtter.

 

Grovhet:

37,91 %

 

 

Næringsinnhold pr 100 g: 

Energi: 1000 kJ / 240  kcal

Fett: 2 g (herav mettet 0,3 g, enumettet 0,2 g, flerumettet 0,5 g)

Karbohydrat: 45 g (herav sukkerarter 1 g)

Kostfiber: 1,9 g

Protein: 8,5 g

Salt: 0,7 g

Last ned høyoppløselige bilder