Steinovnsbakt grovbrød

Brød som bakes i steinovn får en nydelig, sprø skorpe og ekstra god smak. I tillegg holder brødet seg lengre.

 

Ingredienser:

HVETEMEL, vann, sammalt RUG (10,4%), sammalt HVETE (9,9%), HAVRE helkorn (3,6%), linfrø, solsikkekjerner, tørrgjær, HVETEGLUTEN, salt, sukker, maltet BYGGMEL, surhetsregulerende middel (E 330, E 262), emulgator (E 472e, E 471), rapsolje, farge (E 150a), melbehandlingsmiddel (E 300), enzym, alfa-amylase.

 

Allergener:

Produktet kan inneholde spor av egg, nøtter, soya og sesam.

 

Grovhet:

38 %

 

 

Næringsinnhold pr 100 g: 

Energi: 1100 kJ / 260  kcal

Fett: 4,5 g (herav mettet 1 g, enumettet 1 g, flerumettet 2,5 g)

Karbohydrat: 42 g (herav sukkerarter 1,5 g)

Kostfiber: 6,0 g

Protein: 11 g

Salt: 0,92 g

Last ned høyoppløselige bilder