Steinovnsbakt Baguette

Luftig, med en svak kremgul farge, er denne baguetten rik på smak, og den har et sydlig preg. Brød som bakes i steinovn får en nydelig, sprø skorpe og ekstra god smak. I tillegg holder brødet seg lengre.

 

Ingredienser:

HVETEMEL, vann, HVETEMEL(inneholder Kalsiumkarbonat, Tiamin, Jern, Nikotinamid), tørket surdeig av HVETE, salt, tørrgjær, glukosesirup, inaktivert gjær, rapsolje, enzym, melbehandlingsmiddel (E 300)

 

Allergener:

Produktet inneholder gluten.

 

Grovhet:

37,91 %

 

 

Næringsinnhold pr 100 g: 

Energi: 900 kJ / 220  kcal

Fett: 1,5 g (herav mettet 0,2 g, enumettet 0,1 g, flerumettet 0,4 g)

Karbohydrat: 42 g (herav sukkerarter 1 g)

Kostfiber: 2,6 g

Protein: 7,5 g

Salt:1,25 g

 

Ca 40 cm lang.

Last ned høyoppløselige bilder