Spiralloffen er en klassiker, som vokste i popularitet på norske spisebord (og salongbord) i løpet av 1970-tallet. Den luftige og lekre lofftypen egner seg ikke bare til smørbrød, men er også ypperlig til reker og skalldyr – eller som tilbehør til salater.
Ingredienser:
HVETEMEL, vann, tørrgjær, salt, emulgator (E 472e), enzym, rapsolje, melbehandlingsmiddel (E 300)
Allergener:
Produktet kan inneholde spor av egg og sesam.
Grovhet:
0,00 %
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi: 1050 kJ / 240 kcal
Fett: 1,5 g (herav mettet 0,3 g, enumettet 0,2 g, flerumettet 0,5 g)
Kabohydrater: 47,0 g (herav sukkerarter 1,0 g)
Kostfiber: 2,3 g
Protein: 9,5 g
Salt: 0,99 g
Vekt:
500 g
Dimensjon: L25 x B8 x H12,5
Egnet for dypfrysing:
For best resultat bør produktet fryses på kjøpsdagen.
Bør bare fryses én gang.
Emballasjen:
Våre poser er 100 % resirkulerbare.
Last ned høyoppløselige bilder