Bli Best Grovbrød

Brødet med masse fiber

BLI BEST Grovbrød er laget av fem aktive idrettsutøvere som følte på en mangel av et sunt og godt grovbrød. Det som er spesielt med brødet er at innholdet av protein, karbohydrat og fiber er høyere enn i andre brød på markedet. Dette gjør at metthetsfølelsen holder lengre utover dagen.

Brødet produseres i samarbeid med Bakehuset Nord-Norge og deler av inntekten går til å utvikle kvinneidrett i nærområdet.

Ingredienser:

Vann, sammalt HVETE (13,7%), HVETEMEL, HVETEGLUTEN, ertefiber, sammalt SPELT (3,8%), RUGKLIMEL (2,5%), BYGGMALTEKSTRAKT, HAVREGRYN (2,1%), vegetabilsk olje (raps), sammalt RUG (1,6%), potetgranulat, chiafrø, HAVREMEL (1,0%), salt, tørket surdeig av HVETE, steinmalt RUGMEL, sukker, steinmalt HAVRE (0,8%), steinmalt HVETEMEL, gjær, steinmalt BYGG (0,7%), HVETEKLI (0,4%), fullformalt BYGG (0,4%), emulgator (E 471, E 472e, E 491), honning, stabilisator (E 401, E 440), fullherdet vegetabilsk fett (raps), aroma, antioksidant (E 300), melbehandlingsmiddel (E 300), BYGGMALT, fargestoff (E 160a), enzym (amylase, hemicellulase), starterkultur.

 

Allergener:

Produktet kan inneholde spor av egg og sesam.

 

Grovhet:

78 %.

 

 

Næringsinnhold pr 100 g: 

Energi: 902 kJ / 215  kcal

Fett: 3,6  g ( herav mettet  0,6 g, enumettet  1,1 g, flerumettet  1,0 g)

Karbohydrat: 29,3 g (herav sukkerarter 2,7 g)

Kostfiber: 8,9  g

Protein: 11,6 g

Salt: 1 g

 

Vekt:

600 g

 

Egnet for dypfrysing:
For best resultat bør produktet fryses på kjøpsdagen. Bør bare fryses en gang.

 

Emballasje
Våre brødposer er 100 % resirkulerbare.

 

Nøkkehull
Dette brødet er merket med nøkkelhullsymbolet.

Last ned høyoppløselige bilder