Speltbrød

Brødet med ekstra mineraler og vitaminer.

Vårt speltbrød inneholder speltmel, rug, sesamfrø og havregryn. Oppskriften gir mer og flere mineraler og vitaminer. Speltmelet er lettere for fordøyelsen, fordi spelt-gluten er lettere å fordøye enn hvetegluten. Speltbrødet er derfor en favoritt for både gane og mage.

 

Ingredienser:

Vann, sammalt SPELT (33,5%), siktet SPELTMEL, HVETE helkorn (4,0%), HVETEGLUTEN, maisgrits, HAVREGRYN (1,8%), linfrø, maltmel av HVETE, salt, HVETEMEL, solsikkekjerner, tørrgjær, rapsolje, sukker, HVETEKLI (0,4%), SESAMFRØ, HAVREKLI (0,3%), potetfiber, tørket surdeig av HVETE, emulgator (E 472e, E 471), melbehandlingsmiddel (E 300), enzym (alfa-amylase).

 

Allergener:

Produktet kan inneholde spor av melk, sesam, soya og nøtter.

 

Grovhet:

71 %.

 

 

Næringsinnhold pr 100 g: 

Energi: 1100 kJ / 230  kcal

Fett: 2,5  g ( herav mettet  0,5 g, enumettet  0,5 g, flerumettet  1,5 g)

Karbohydrat: 38 g (herav sukkerarter 1 g)

Kostfiber: 6,3  g

Protein: 11 g

Salt: 0,98 g

 

Vekt:

700 g
Dimensjon: L 25 x B 8 x H 12,5

 

Egnet for dypfrysing:
For best resultat bør produktet fryses på kjøpsdagen. Bør bare fryses en gang.

 

Emballasje
Våre brødposer er 100 % resirkulerbare.

 

Nøkkehull
Dette brødet er merket med nøkkelhullsymbolet.

Last ned høyoppløselige bilder