Solbærmousse

Dette er ei kake for alle anledninger.

Den er litt søt – og samtidig er den litt syrlig. Den har masse krem, og en nydelig mandelbunn som base.

 

Ingredienser:

FLØTE, solbær, sukker, vann, melis, MANDELMEL, EGGEHVITE, invertsirup, gelatinpulver (storfe), EGGEHVITEPULVER, glukose, modifisert stivelse, surhetsregulerende middel (E 450, E 330), maisstivelse, hevemiddel (E 500), stabilisator (E 412, E 410, E 407), fortykningsmiddel (E 440), konserveringsmiddel (E 202), farge (E 120, E 160e)

 

Allergener:

Kan inneholde spor av sesam, valnøtt, hasselnøtt, soya og gluten.

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi: 1300 kJ / 310 kcal

Fett: 15 g (herav mettet 6,5 g, enumettet 3,5 g, flerumettet 1,5 g)

Karbohydrat: 38 g (herav sukkerarter 35 g)

Kostfiber: 0,9 g

Protein: 4,5 g

Salt: 0,2 g.

 

Vekt:

430 g

 

Dimensjon:

16 cm.

 

Oppbevaring:

Kjølig; +1 til +4 grader.

 

Last ned høyoppløselige bilder