Brownieskake med karamell

Dette er ei kake for alle anledninger.

 

Ingredienser:

Sukker, FLØTE, vann, glukosesirup, HVETEMEL, pasteurisert MELK og FLØTE, HVETESTIVELSE, kakaosmør, søtet kondensert SKUMMETMELK, kakaomasse, HELMELKSPULVER, vegetabilsk olje, kakaopulver, dekstrose, MYSEPULVER (MELK), vegetabilsk fett (palme), EGGEHVITEPULVER, SKUMMETMELKPULVER, salt, gelatin (svin), fullherdet kokosolje, modifisert maisstivelse, fortykningsmiddel (E 1442, E 460(ii), E 440), MELKEPULVER, hevemiddel (E 500, E 450), modifisert stivelse, emulgator (E 471, E 322 (SOYA)), aroma, stabilisator (E 410, E 412), surhetsregulerende middel (E 331iii, E 334, E 330), konserveringsmiddel (E 202), naturlig vaniljearoma, farge (E 160a)

 

Allergener:

Kan inneholde spor av: valnøtter, hasselnøtter, mandler, sesam, peanøtter

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi: 1650 kJ / 390 kcal

Fett: 21 g (herav mettet 12 g, enumettet 4,5 g, flerumettet 1,5 g)

Karbohydrat: 47 g (herav sukkerarter 41 g)

Kostfiber: 0,9 g

Protein: 4 g

Salt: 0,5 g.

 

Vekt:

950 g

 

Dimensjon:

16 cm.

 

Oppbevaring:

Kjølig; +1 til +4 grader.

 

Last ned høyoppløselige bilder