Dette er en hyllest til tradisjon og kvalitet.
På Skarven er tradisjon viktig, og flere kapittel av den nordnorske kystkulturen kan nytes her. Arctandria sjømatrestaurant i andre etasje har en opplevelsesmeny basert på råvarer fra den arktiske naturens spiskammer; fisk, skalldyr, sel og rein. Biffhuset har likeså en meny med vekt på nordnorske råvarer. Mat skal være godt. Det er Bakehuset Nord-Norge og Vertshuset Skarven enige om.
Ingredienser
HVETEMEL, vann, solsikkekjerner, HVETEGLUTEN, maisgrits, HAVREGRYN (1,8%), linfrø, maltmel av HVETE, salt, tørrgjær, rapsolje, HVETEKLI (0,4%), SESAMFRØ, HAVREKLI (0,3%), potetfiber, sukker, tørket surdeig av HVETE, emulgator (E 472e, E 471), melbehandlingsmiddel (E 300), enzym (alfa-amylase).
Allergener
Produktet kan inneholde spor av egg.
Grovhet:
7 %
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi: 1150 kJ / 270 kcal
Fett: 5,0 g (herav mettet; 0,5 g, enumettet: 1,0 g, flerumettet: 2,0 g).
Karbohydrat: 43,0 g (herav sukkerarter 1,5 g)
Kostfiber: 3,7 g
Protein: 12,0 g
Salt: 0,86 g
Vekt:
500 g
Dimensjon: L 31 x H 8 x B 11
Egnet for dypfrysing
For best resultat bør produktet fryses på kjøpsdagen.
Bør bare fryses én gang.
Emballasjen
Våre brødposer er 100 % resirkulerbare.
Last ned høyoppløselige bilder