Skarvenbrød

Dette er en hyllest til tradisjon og kvalitet.

På Skarven er tradisjon viktig, og flere kapittel av den nordnorske kystkulturen kan nytes her. Arctandria sjømatrestaurant i andre etasje har en opplevelsesmeny basert på råvarer fra den arktiske naturens spiskammer; fisk, skalldyr, sel og rein. Biffhuset har likeså en meny med vekt på nordnorske råvarer. Mat skal være godt. Det er Bakehuset Nord-Norge og Vertshuset Skarven enige om.

 

Ingredienser

HVETEMEL, vann, solsikkekjerner, HVETEGLUTEN, maisgrits, HAVREGRYN (1,8%), linfrø, maltmel av HVETE, salt, tørrgjær, rapsolje, HVETEKLI (0,4%), SESAMFRØ, HAVREKLI (0,3%), potetfiber, sukker, tørket surdeig av HVETE, emulgator (E 472e, E 471), melbehandlingsmiddel (E 300), enzym (alfa-amylase).

 

Allergener

Produktet kan inneholde spor av egg, soya, nøtter og melk.

 

Grovhet:

6,81 %

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi: 1150 kJ / 270 kcal

Fett: 5,0 g (herav mettet; 0,5 g, enumettet: 1,0 g, flerumettet: 2,0 g).

Karbohydrat: 43,0 g (herav sukkerarter 1,5 g)

Kostfiber: 3,7 g

Protein: 12,0 g

Salt: 0,86 g

 

 

Vekt:

500 g

Dimensjon: L 31 x H 8 x B 11

 

Egnet for dypfrysing

For best resultat bør produktet fryses på kjøpsdagen.

Bør bare fryses én gang.

 

Emballasjen

Våre brødposer er 100 % resirkulerbare.

 

Last ned høyoppløselige bilder