Sesongkake

Denne kaka bakes og tilbys kun i sesonger, og utseende og dekor vil derfor variere fra sesong til sesong – morsdag, farsdag og så videre. Den lages med søt bringebærkrem, eller jordbærkrem, og trekkes med marsipan laget på spanske mandler.

 

Ingredienser:

Sukker, FLØTE, HVETEMEL, EGG, vann, MANDLER, bringebær/jordbær, valencia MANDLER, glukosesirup, dekstrose, MYSEPULVER (MELK), invertsukkersirup, gelatin (svin), hevemiddel (E 450i, E 500ii), maltodekstrin, fuktighetsbevarende middel (E 420), modifisert stivelse, stabilisator (E 415, E 401), fortykningsmiddel (E 440, E 406, E 407), konserveringsmiddel (E 202), surhetsregulerende middel (E 330, E 331, E 450), aprikoskjerner, salt, rapsolje, modifisert maisstivelse, surhetsregulerende middel (invertase), farge (E 120, E 160a, E 162, E 141), eplearoma.

 

Allergener:

Kan inneholde spor av valnøtt, hasselnøtt, soya og sesam.

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi: 1550 kJ / 370 kcal.

Fett: 16 g (herav mettet 8,5 g, enumettet 2,5 g, flerumettet 1 g)

Karbohydrat: 51 g (herav sukkerarter 42 g)

Kostfiber: 1,3 g

Protein: 5 g

Salt: 0,07 g

 

Vekt:

830 gram

 

Dimensjon:

16 cm

 

Oppbevaring:

Kjølig; +1 til +4 grader.

 

Last ned høyoppløselige bilder