Selnes knekkis

Denne historien er temmelig spesiell: Selnes knekkis er et knekkebrød som er laget av en elevbedrift fra 6. klasse på Selnes skole i Tromsø. Elevbedriften er den første i sitt slag fra barnetrinnet. Kokken Erik på skolen har hjulpet til med oppskriften, og knekkebrødet produseres nå i samarbeid med Bakehuset Nord-Norge. Deler av inntektene fra salget går rett til et barnehjem i Nepal, for å hjelpe vanskeligstilte barn i etterkant av jordskjelvet som herjet landet i 2015.

Nyt den sprø smaken av Selnes knekkis!

Hilsen Sara, Jenny, Tobias, Sander, Kaja, Maicken og 6. klasse.

 

Ingredienser:

vann, HAVREGRYN (14,4%), SESAMFRØ, gresskarkjerner, linfrø, solsikkekjerner, salt

 

Allergener:

Produktet kan inneholde spor av nøtter, egg og gluten.

 

Grovhet:

100,00 %

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi: 1650 kJ / 390 kcal

Fett: 29,0 g (herav mettet 4 g, enumettet 9,5 g, flerumettet 14 g)

Karbohydrat: 16 g (herav sukkerarter 1 g)

Kostfiber: 6,6 g

Protein: 14 g

Salt: 1,33 g

 

Produktet inneholder 9 % fullkorn, som tilsvarer 18 % av tørrvekten.

 

Vekt:

180 g

Last ned høyoppløselige bilder