Osteknute

Den har foreløpig ikke inntatt hovedrollen ved søndagsfrokosten, men osteknuten er en spennende småbakst, formet som knute, med påstrødd ost og sesamfrø.

 

Ingredienser:

HVETEMEL, vann, pasteurisert MELK, salt, sukker, naturlig surdeig av siktet hvete (vann, HVETEMEL), tørrgjær, HVETEGLUTEN, vegetabilsk fett og olje (fullherdet rapsolje, rapsolje, kokos) , emulgator (E 472e, lecitin, E 471), vegetabilsk olje (inneholder soyaolje), enzym, løpe, stabilisator (E 412), rapsolje, melbehandlingsmiddel (E 300), melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), surhetsregulerende middel (E509), aroma.

 

Allergener:

Produktet kan inneholde spor av nøtter og sesam.

 

Næringsinnhold pr. 100g:
Energi: 1100 kJ (260 kcal)
Protein: 11g
Karbohydrat: 44g, hvorav sukkerarter 2,5g
Fett: 4g (hvorav mettede fettsyrer 2g, enumettet 0,3g og flerumettet 0,5g)
Kostfiber: 2,1g
Salt: 1,12g

 

Vekt:

100 g