Lofotbrød

Lofotbrød er et tradisjonelt, lokalt bakverk, og det smaker nesten som hjemmebakt. Det er saftig og godt, og litt sirup gjør brødet ekstra smakfullt. Brødet er holdbart og passer like godt til frokost som i matpakken – til skolen eller arbeidsplassen, eller for den saks skyld på turer i naturen.

Om det finnes noen region som virkelig fortjener å hylles, så må det være Lofoten, og Lofotbrødet er en hyllest til en region som alltid har vært svært viktig for hele Nord-Norge.

 

Levering:

Dette er et lokalt brød som bare produseres ved vår avdeling i Svolvær.

 

Ingredienser:

HVETEMEL, vann, sammalt RUG (19,3%), siktet RUGMEL (12,5%), Sirup (invertsukker, sukker, vann, BYGGMALTEKSTRAKT), vegetabilsk fett og olje (fullherdet rapsolje, rapsolje, kokos) , salt, tørrgjær, HVETEGLUTEN, rapsolje, sukker, emulgator (E 472e, E 471), aroma, melbehandlingsmiddel (E 300), enzym (alfa-amylase).

 

Allergener:

Produktet kan inneholde spor av egg og nøtter.

 

Grovhet:

27 %

 

 

Næringsinnhold per 100 gram

Energi: 1100 kJ / 260 kcal

Fett: 3 g (herav mettet 1 g, enumettet 0,5 g, flerumettet 1 g)

Karbohydrat: 49 g (herav sukkerarter 4 g)

Kostfiber: 4,7 g

Protein: 8 g

Salt: 1 g

 

 

Vekt:

750 g

 

Egnet for dypfrysing

For best resultat bør produktet fryses på kjøpsdagen.

Bør bare fryses én gang.

 

Emballasjen

Våre brødposer er 100 % resirkulerbare.

 

Last ned høyoppløselige bilder