Kurbadbrød

Kurbadbrødet er basert på ulike sammalte melsorter og naturlige frø, og det er rikt på kostfiber. Det har et høyt innhold av uraffinerte karbohydrater og beholder kornets naturlige vitaminer og mineraler. Det har ikke tilsatt fett eller tilsetningsstoffer.

Kurbadbrødet er et sunt og godt grovbrød utviklet av Rehabiliteringssenteret Nord-Norges kurbad, en institusjon som ble grunnlagt i 1952 som et første i sitt slag i landsdelen. Det er av landets største rehabiliteringssentre, og tilbyr individuelt tilpasset behandling for lidelser i muskler og ledd, hjerte og karsykdommer, slag og nevrotiske lidelser, og etter operasjoner og skader.

Senteret satser på moderne behandlingsmetoder som gjennom forskning har vist seg å være effektive. Kosthold er en viktig del av behandlingen, og kurbadet har som mål å tilby et kosthold i tråd med moderne ernæringsforskning. Som et ledd i dette, har Kurbadet i mange år produsert et eget helsebrød.

 

Ingredienser:

Vann, sammalt HVETE (17,1%), HVETEMEL, BYGGMEL (7,0%), HVETE helkorn (7,0%), sammalt RUG (7,0%), HAVREGRYN (5,4%), SESAMFRØ, linfrø, solsikkekjerner, surdeig av HVETE, salt, tørrgjær.

 

Allergener:

Produktet kan inneholde spor av gluten, soya, nøtter og melk.

 

Grovhet:

76 %

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi: 900 kJ / 210 kcal

Fett: 3,5 g (herav mettet 0,5 g, enumettet 1,0 g, flerumettet 1,5 g)

Karbohydrat: 35 g (herav sukkerarter 0,5 g)

Kostfiber: 507 g

Protein: 8 g

Salt: 0,95 g

 

Vekt:

750 g

 

Egnet for dypfrysing

For best resultat bør produktet fryses på kjøpsdagen.

Bør bare fryses én gang.

 

Emballasjen

Våre brødposer er 100 % resirkulerbare.

 

 

Last ned høyoppløselige bilder