Kneipp

Dette er den norske folkefavoritten!

Kneipp er hverdagsbrødet fremfor noe, og er ansett som folkefavoritten i Norge.

 

Ingredienser:

Vann, HVETEMEL, sammalt HVETE (15,0%), siktet RUGMEL (13,2%), sammalt RUG (3,4%), salt, tørrgjær, HVETEGLUTEN, rapsolje, sukker, emulgator (E 472e, E 471), melbehandlingsmiddel (E 300), enzym (alfa-amylase).

 

Allergener:

Produktet kan inneholde spor av sesam, soya, nøtter, egg og melk.

 

Grovhet:

27,0 %

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi: 1000 kJ / 240 kcal

Fett: 1,5 g (herav mettet 0,3 g, enumettet 0,2 g, flerumettet 0,5 g)

Karbohydrat: 45,0 g (herav sukkerarter 1,0 g)

Kostfiber: 4,3 g

Protein: 8,5 g

Salt: 0,98 g

 

Vekt:

750 g

Dimensjon: L 33 x B 12 x H 8

 

Egnet for dypfrysing

For best resultat bør produktet fryses på kjøpsdagen.

Bør bare fryses én gang.

 

Emballasjen

Våre brødposer er 100 % resirkulerbare.

 

Last ned høyoppløselige bilder