Rugbrød Fullkorn

Rugbrød fra Bakehuset Nord-Norge.

Rug er den mest fiberrike kornsorten vi har, og den består av hele 16% fiber. Grovt brød er godt og sunt, og en basisvare i det moderne norske kostholdet. Vårt Rugbrød fullkorn kan derfor fungere som en viktig kilde til kostfiber. Vi forener naturlige ingredienser og tradisjonelt Nord-Norsk håndverk, og har gitt brødet en smak det er lett å bli glad i.

 

Ingredienser:

Vann, sammalt RUG(22,6%), sammalt HVETE(14,5%), solsikkekjerner, HVETEMEL, BYGGMALTEKSTRAKT, brune linfrø, HVETEKLI(1,4%), HAVREMEL(1,3%), RUGMEL, MYSEPULVER (MELK), knust SOYA, salt, fullformalt BYGG(0,6%), gjær, sukker, HVETEGLUTEN, KJERNEMELKPULVER, linfrø, tørket surdeig av HVETE, emulgator(E471, E472e), SKUMMETMELK, fortykningsmiddel(E412), maltet HVETEMEL, aroma(YOUGHURT), surhetsregulerende middel(E270), vegetabilsk olje(kokos), BYGGMALT, melbehandlingsmiddel (E300), enzym(amylase, hemicellulase), startkultur.

 

Allergener:

Produktet kan inneholde spor av egg og sesam.

Grovhet:

95 %

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi: 966 kJ / 237 kcal

Fett: 6,0 g (herav mettet: 1,0 g, enumettet 1,0 g, flerumettet 2,2 g)

Karbohydrat: 31,9 g (herav sukkerarter 4,0 g)

Kostfiber: 8,0 g

Protein: 8,3 g

Salt: 1,0 g

 

 

Vekt:

600 g

 

Emballasjen

Våre brødposer er 100 % resirkulerbare.

 

Nøkkelhull

Dette brødet er merket med Nøkkelhullsymbolet