Ingers superrug

Gode kostholdsvaner er viktig i en travel hverdag. Jeg mener det viktigste for en god helse og en sunn kropp, er et kosthold som er naturlig, variert og som ikke utelukker noen matvaner.

Ingers SuperRug er et saftig og godt brød bakt med rugmel, solsikkekjerner og med en høy andel av kostfiber. Jeg anbefaler på det varmeste å spise Ingers SuperRug som en del av en god kostholdsplan, eller bare fordi det er godt. Les mer om min kostholdsfilosofi på på www.fibermat.no

 

Inger Kløkstad

 

Ingredienser:

vann, sammalt HVETE (28,9%), solsikkekjerner, RUGKLI (5,0%), HVETE helkorn (5,0%), siktet RUGMEL (4,7%), HVETEGLUTEN, linfrø, HAVREGRYN (2,6%), sammalt SPELT (2,2%), HVETEKLI (2,1%), surdeig av HVETE, salt, eplefiber, tørket surdeig av SPELT, maltet BYGGMEL, maltekstrakt (BYGG), gjær, tørrgjær, melbehandlingsmiddel (E 300), enzym, HVETEMEL, dekstrose, rapsolje, sukker, emulgator (E 472e), emulgator (amylase).

 

Allergener:

Produktet kan inneholde spor av egg, sesam, nøtter og melk.

 

Grovhet:

100 %

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi: 1100 kJ / 250 kcal

Fett: 5,5 g (herav mettet: 0,5 g, enumettet 1,5 g, flerumettet 2,5 g)

Karbohydrat: 32 g (herav sukkerarter 1,5 g)

Kostfiber: 9,9 g

Protein: 12 g

Salt: 0,41 g

 

 

Vekt:

750 g

Dimensjon: L 24,5 x B 8 x H 10

Formstekt.

 

Egnet for dypfrysing

For best resultat bør produktet fryses på kjøpsdagen.

Bør bare fryses én gang.

 

Emballasjen

Våre brødposer er 100 % resirkulerbare.

 

Nøkkelhull

Dette brødet er merket med Nøkkelhullsymbolet

 

Last ned høyoppløselige bilder