Rugbrød fra Bakehuset Nord-Norge.
Rug er den mest fiberrike kornsorten vi har, og den består av hele 16% fiber. Grovt brød er godt og sunt, og en basisvare i det moderne norske kostholdet. Vårt Rugbrød fullkorn kan derfor fungere som en viktig kilde til kostfiber. Vi forener naturlige ingredienser og tradisjonelt Nord-Norsk håndverk, og har gitt brødet en smak det er lett å bli glad i.
Ingredienser:
Vann, sammalt RUG(22,6%), sammalt HVETE(14,5%), solsikkekjerner, HVETEMEL, BYGGMALTEKSTRAKT, brune linfrø, HVETEKLI(1,4%), HAVREMEL(1,3%), RUGMEL, MYSEPULVER (MELK), knust SOYA, salt, fullformalt BYGG(0,6%), gjær, sukker, HVETEGLUTEN, KJERNEMELKPULVER, linfrø, tørket surdeig av HVETE, emulgator(E471, E472e), SKUMMETMELK, fortykningsmiddel(E412), maltet HVETEMEL, aroma(YOUGHURT), surhetsregulerende middel(E270), vegetabilsk olje(kokos), BYGGMALT, melbehandlingsmiddel (E300), enzym(amylase, hemicellulase), startkultur.
Allergener:
Produktet kan inneholde spor av egg og sesam.
Grovhet:
95 %
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi: 966 kJ / 237 kcal
Fett: 6,0 g (herav mettet: 1,0 g, enumettet 1,0 g, flerumettet 2,2 g)
Karbohydrat: 31,9 g (herav sukkerarter 4,0 g)
Kostfiber: 8,0 g
Protein: 8,3 g
Salt: 1,0 g
Vekt:
600 g
Emballasjen
Våre brødposer er 100 % resirkulerbare.
Nøkkelhull
Dette brødet er merket med Nøkkelhullsymbolet