Fyrstekake

Fyrstekake er en saftig og god formkake som passer like godt til hverdagskaffen som til høytidelige anledninger. Mandler, sukker og mørdeig i en fabelaktig kombinasjon, – og den er like god som den bestemor lager.

 

Ingredienser:

Sukker, HVETEMEL, EGGEHVITEPULVER, aprikoskjerner, rapsolje, vann, EGG, fullherdet fett (raps og kokos), potetflakes, modifisert stivelse (E 1442, E 1414), kokosolje, glukosesirup, risstivelse, SOYAMEL, hevemiddel (E 500, E 450i, E 500ii), surhetsregulerende middel (E 450, E 330), konserveringsmiddel (E 202), stabilisator (E 404), emulgator (E 471, E 322 (solsikke)), salt, farge (E 150c, E 160a), aroma.

 

Varen kan ha vært frossen.

 

Allergener:

Kan inneholde spor av: Melk, valnøtt, hasselnøtt, mandler og sesam.

 

Næringsinnhold pr 100 g: 

Energi: 1750 kJ/420 kcal

Fett: 17 g (herav mettet 5 g, enumettet 7 g, flerumettet 3,5 g)

Karbohydrat: 60 g (herav sukkerarter 42 g)

Kostfiber: 1,5 g

Protein: 6,5 g

Salt:  0,02g

 

Vekt:

650 g

Dimensjon:

10x20cm 18cm

 

Oppbevaring:

Oppbevares kjølig +1 til +4 gr.

 

Last ned høyoppløselige bilder