Eplekake med frisk vaniljekrem og eplebåter. Den er grenseløst populær når den serveres oppvarmet med vaniljeis til, men kan godt også nytes slik den er.
Ingredienser:
Sukker, eple, vann, vegetabilsk olje (soyaolje), HELEGG pasteuriserte, HVETEMEL, kanel, modifisert stivelse (E 1422), fullherdet kokosolje, MYSEPULVER (MELK), HVETEGLUTEN, (E 1442, E 460(ii), E 412), salt, MELKEPULVER, hevemiddel (E 450, E 500), emulgator (E 481, E 475, E 471), risstivelse, stabilisator (E 466), aroma, konserveringsmiddel (E 202), surhetsregulerende middel (sitronsyre, E 330), farge (E 160a). Varen kan ha vært frossen.
Allergener:
Kan inneholde spor av valnøtt, hasselnøtt, mandler, soya og sesam.
Næringsdeklarasjon pr 100 g:
Energi: 1400 kJ/330 kcal
Fett: 17 g (herav mettet 4 g, enumettet 4 g, flerumettet 9 g)
Karbohydrat: 40 g (herav sukkerarter 23 g)
Kostfiber: 1,9 g
Protein: 4 g
Salt: 0,89 g.
Vekt:
450 g
Dimensjon:
18 cm
Oppbevaring:
Oppbevares kjølig +1 til +4 gr.