Islandskake med vanilje

 

Ingredienser:

FLØTE, vann, sukker, HVETEMEL, glukosesirup, kondensert MELK, sirup, vegetabilsk olje (raps),
EGG, vegetabilsk olje (kokos,raps), fullherdet vegetabilsk fett (kokos), bananpuré, kakaosmør,
MELKEPULVER, modifisert stivelse (E 1442), emulgator (E 322, E 471, E 322 (SOYA)), kokosolje
økologisk, SKUMMETMELK, fortykningsmiddel (E 401, E 440), smakstilsetninger, geleringsmiddel (E
406), modifisert potetstivelse, hevemiddel (E 450, E 500), saltvann, surhetsregulerende middel (E 330,
E 270), aroma, konserveringsmiddel (E 202), salt, vitamin A, vitamin D, aromaer (vanilje), fargestoff (E
160a) 

 

Allergener:

Kan inneholde spor av: sesam, valnøtt, hasselnøtt, mandler.

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 1278 kJ / 307 kcal

Fett: 19,1 g (herav mettet 14,2 g, enumettet 6,5 g, flerumettet 0 g)

Karbohydrat: 29,5 g (herav sukkerarter 27,4 g)

Kostfiber: 1,9 g

Protein: 3,4 g

Salt: 0,2 g

 

Vekt:

500 g

 

Dimensjon:

16 cm

 

Oppbevaring:

Kjølig; fra +1 til +4 grader.