Hjemmelagde bløtkakebunn (sukkerbunn) som kan fylles med alle tenkelige varianter av fyll eller friske bær, avhengig av hva årstider eller smaksfavoritter. Våre ferdige kakebuner brukes til båte bløtkaker og marsipankaker og kan fås i flere størrelser, alt avhengig av hvor mange kakesultne munner som skal mettes.
Leveranse:
Stykkvis i hele bunner.
Ingredienser:
HVETEMEL, sukker, HELEGG pasteuriserte, vann, hevemiddel (E 450i, E 500ii), konserveringsmiddel (E 202), surhetsregulerende middel (sitronsyre).
Allergener:
Kan inneholde spor av melk, nøtter, soya og sesam – i tillegg til allergenene nevnt blant ingrediensene.
Varen kan ha vært frossen.
Næringsinnhold pr 100 g:
Energi: 1200 kJ/280 kcal
Fett: 2,5 g (herav mettet 0,5 g, enumettet 1 g, flerumettet 0,5 g)
Karbohydrat: 55 g (herav sukkerarter 33 g)
Kostfiber: 1,1 g
Protein: 8,5 g
Salt: 0,12 g.
Dimensjon:
24- og 27 cm.
Vekt:
400 g (24 cm bunn) eller 600 g (27 cm bunn).