Bergensk kanelbolle

Bergensk kanelbolle, eller skillingsbollen som de sier på vestlandet. Bakverket er et typisk bergensprodukt med kanel i svingene og sukker på toppen. Dette er de beste som er!

 

Ingredienser:

HVETEMEL, vann, sukker, rapsolje, tørrgjær, fullherdet kokosolje, vegetabilsk fett og olje (fullherdet rapsolje, rapsolje, kokos) , HVETEGLUTEN, fortykningsmiddel (E 1442, E 460(ii)), MELKEPULVER, salt, emulgator (E 472e, E 471, lecitin), kanel, glukosesirup, kardemomme, inulin, vegetabilsk olje (inneholder soyaolje), enzym, konserveringsmiddel (E 202), aroma, melbehandlingsmiddel (E 300), stabilisator (E 412, E 415), farge (E 171, E 160a), aroma (vanillin), melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), surhetsregulerende middel (E 330), enzym (alfa-amylase)

 

 

Allergener:

Produktet kan inneholde spor av nøtter, sesam og egg.
Næringsinnhold pr 100 g:
Energi: 1350 kJ / 320  kcal
Fett: 7,5 g (herav mettet 2,5 g, enumettet 3 g, flerumettet 1,5 g)
Karbohydrat: 55 g (herav sukkerarter 21 g)
Kostfiber: 2,5 g
Protein: 8 g
Salt: 0,54 g

 

Vekt:

120 g