Kransekake, eller tårnkake, er en tradisjonskake de fleste forbinder med Norge eller Danmark. Den brukes til å feire de største begivenhetene, som bryllup eller konfirmasjon – ofte pyntet i toppen med figur av brudepar eller konfirmant, men det er slett ikke uvanlig å feire med kransekake til barnedåp eller jul heller. Smellbonboner og flagg hører med til pynten, til kaka laget av mandler, melis og eggehvite.
Leveranse:
Leveres med henholdsvis 18 og 24 ringer, enten med melis eller sjokolade.
Ingredienser:
Sukker, MANDLER (34%), EGGEHVITE, melis, glukose, herdet vegetabilsk fett av palme, kakaopulver, HVETEMEL, potetflakes, emulgator (E 492, E 322 (SOYA)), konserveringsmiddel (E 202), aroma.
Allergener:
Produktet inneholder: mandler, egg, gluten, soya
Kan inneholde spor av: melk, valnøtt, hasselnøtt,, sesam, peanøtt
Næringsinnhold pr 100 g:
Energi: 2100 KJ/500 kcal
Fett: 21 g (herav mettet 5 g, enumettet 13 g, flerumettet 4 g)
Karbohydrat: 66 g (herav sukkerarter 60 g)
Kostfiber: 4,3 g
Protein: 9 g
Salt: 0,01 g
Vekt:
Fra 1000 g
Dimensjon:
17 x 17 x 27
Last ned høyoppløselige bilder