Kransekake med melis

Kransekake, eller tårnkake, er en tradisjonskake de fleste forbinder med Norge eller Danmark. Den brukes til å feire de største begivenhetene, som bryllup eller konfirmasjon – ofte pyntet i toppen med figur av brudepar eller konfirmant, men det er slett ikke uvanlig å feire med kransekake til barnedåp eller jul heller. Smellbonboner og flagg hører med til pynten, til kaka laget av mandler, melis og eggehvite.

 

Leveranse:

Leveres med henholdsvis 18 og 24 ringer, enten med melis eller sjokolade.

 

Ingredienser:

Sukker, MANDLER (34%), EGGEHVITE, melis, glukose, herdet vegetabilsk fett av palme, kakaopulver, HVETEMEL, potetflakes, emulgator (E 492, E 322 (SOYA)), konserveringsmiddel (E 202), aroma

 

Allergener:

Kan inneholde spor av melk, nøtter, soya og sesam.

 

Næringsinnhold pr 100 g: 

Energi: 2050KJ/480 kcal

Fett: 19 g (herav mettet 1,5 g, enumettet 14 g, flerumettet 4 g)

Karbohydrat: 67 g (herav sukkerarter 62 g)

Kostfiber: 4,1 g

Protein: 9 g

Salt: 0,05 g

 

Vekt:

1000 g

 

Dimensjon: 

17 x 17 x 27

Last ned høyoppløselige bilder