Aktuelt

Er du vår nye kollega?

Har du lyst til å jobbe hos oss?

Derfor har brødene til Bakehuset fått ny «look»

Bakehuset Nord-Norge sine nye brødposer har ikke bare gitt brødene et mer moderne utseende - de har også gjort det enklere for kundene å finne sin brødfavoritt i butikkhylla.

Finnsnes i fest

Endelig var det Finnsnes sin tur. Bakehuset Nord-Norge sitt største produksjonsanlegg er endelig oppgradert, med nytt ventilasjonsanlegg som det største og mest merkbare løftet. Og resultatet? Resultatet er en fest av en arbeidsplass. Full av entusiasme!

«Jul» i juli

Temperaturen om sommeren er høy uansett vær i Bakehuset Svolvær. Møt gjengen som har høysesong a la jul i juli.

Nye lokaler, nytt brød og en isbjørn

Bakehuset Longyearbyen har endelig flyttet inn i nye lokaler. De nye lokalene ligger i ISS-bygget rett over gata fra det gamle. Her er det høyt under taket, alt er på en flate. Bakeriet har fått ny ventilasjon og en del nytt utstyr.

Nattmenneskene

I 31 år har Hans Kyrre Bauge jobbet nattskift på pakkeriet. Nina Henriksen er inne i sitt 33. år i Bakehuset, de siste ti på natt. For nattarbeiderne våre er naturlig å gi full gass, mens vi andre ligger og sover.

Kamp mot klima og ville dyr

VIDEO: Når Fred Valstad (46) starter arbeidsdagen, vet han ikke hvor dramatisk den kan komme til å bli.

12 nye produkter hvert år

VIDEO: Det knekkebrødet han har utviklet har blitt en enorm suksess for Bakehuset Nord-Norge, men han forventer ikke at alle nylanseringer skal bli like godt mottatt.

Kraftig kvalitetsløft

Når kvaliteten på renholdet er så god at Bakehuset Vadsø får påpakning om å luke ugress på utsiden av produksjonslokalene, så betyr det rett og slett at konsernets kvalitetsarbeid er på vei til å bli bunnsolid.

Blant landets fremste matprodusenter

Bakehuset Nord-Norge ble tildelt Hederlig omtale i kåringen av Årets mat- og drikkeprodusent.

Ærgjerrig på servicegrad

Bakehuset Nord-Norge og direktør Inge Forsaa vet at det forplikter å være størst.

Nytt sted – ny smak

Folk har forskjellig smak fra sted til sted, og det straffer seg hvis man undervurderer forskjellene…

God – helt fra bunnen av

Når konditor Brita Wiesener baker kaker, baker hun alt. Også bunnene.

Forsvinnende lite svinn

Gjennom først å oppnå salgbar kvalitet på alt av produkter, og deretter få inn og behandle ordrene så presist som overhodet mulig har Bakehuset Hammerfest redusert svinnet til nesten null.

Passerte én million knekkebrød

Dette er historien om noe som ble en suksess mot absolutt alle odds.

Har erfart at verdier betyr noe i praksis

Inge Forsaa mener at fokus på kjerneverdier sterkt har bidratt til at Bakehuset har kommet styrket ut av tøffe prosesser.

Søknader om sponsorstøtte

Bakehuset Nord-Norge ønsker å være synlig i lokalsamfunnet gjennom idretten og det veldedige arbeidet som gjøres i lokalsamfunnet og øvrig i verden.

Ta deg en bolle – den er historisk!

En ikonisk Tromsø-tradisjon er i ferd med å spre seg – takket være Bakehuset Nord-Norge.

Fenomenet Kvæfjordkaka

Kvæfjordkakas historie begynner med kafèpioner Hulda Lindberg Ottestad som på 1930-tallet kjøpte en oppskrift på Kongekake av en dansk konditor.

Lokale spesialiteter

Smaken i Nord-Norge skiller seg ikke vesentlig ut fra smaken i resten av landet. Men det betyr ikke at du ikke finner bakervarer som har en spesiell posisjon i Nord-Norge.

Leveringssikkerhet

Bakehuset Nord-Norge har en klar ambisjon: Å levere ferske brødvarer hver eneste dag til alle i Nord-Norge, fra Lofoten til Svalbard.

Forbrukerinformasjon

Hva betyr merkene på brødposene?

Anleggsstandard

Kvalitet kommer innenfra – av høy standard på både kompetanse, miljø, utstyr og produksjonslokaler.

Spør bakemesteren

Klikk på spørsmålet for å se svar. Har du spørsmål send det til oss og vi svarer så snart vi kan.