Er du vår nye kollega?

Har du lyst til å jobbe sammen med oss?

Bakehuset Nord-Norge AS er landsdelens største bakeribedrift.  Bakehuset Nord-Norge AS har 7 bakerier som fordeler seg fra Svalbard i Nord til Svolvær i Sør. Bakehuset Nord-Norge har totalt over 220 ansatte og konsernet vil i 2023 omsette for over 260 millioner kroner. Selskapet har hovedkontor i Tromsø.  Vårt bakeri på Finnsnes leverer daglig ferske bakervarer til de fleste dagligvarebutikker i området. Bakeriet på Finnsnes omsetter for cirka kr. 100 millioner i året og har cirka 60 ansatte.

 

 

Vi søker etter 2 konditorer ( Dagtidsarbeid) i vårt konditori på Finnsnes i Troms

 

Søker etter fagpersoner fortrinnsvis med svennebrev som konditor, men søkere med svennebrev som baker og kokk vil bli vurdert.

Søkere med arbeidserfaring fra yrket vil også absolutt vurderes.

 

 

Vi søker sommervikarer/ tilkallingsvikarer

 

Søker etter vikarer til pakking og produksjon. Opplæring vil bli gitt, noe kvelds og nattarbeid må påregnes til noen av stillingene.

Søkere med arbeidserfaring vil bli foretrukket, men ingen krav.

 

Personlige egenskaper

  • Stillingene stiller høye krav til selvstendighet, nøyaktighet, gode samarbeidsevner, initiativ og høy servicegrad. Vi legger masse stolthet i kakene vi lager, og ønsker at kundene våre skal kjenne at våre kaker er av topp kvalitet.
  • Evne til å ha struktur i eget arbeid.
  • Må beherske Norsk.

 

Vi kan tilby

  • Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø. Flere av våre dyktige ledere og nøkkelpersoner er rekruttert internt. For den riktige person vil det være gode utviklingsmuligheter i bedriften.
  • God opplæring, samt gode muligheter for videre kompetanseheving innenfor faget.
  • Lønn etter avtale, samt svært gode pensjonsordninger.
  • Gratis parkering
  • Bedriftsmassasje, samt tilrettelegging for trening på f.eks treningssenter.
  • Gode muligheter for å legge til rette for fleksibilitet i arbeidstiden.
  • FANTASTISK NATUR. Bakeriet ligger på Finnsnes, en by med ca 5000 innbyggere. Nærområdet med sin nydelige natur tilbyr mange muligheter for toppturer og fisketurer. Det er skianlegg like i nærheten, samt mange andre aktivitetstilbud for store og små. Senja med sin spektakulære natur er en kort kjøretur unna. Nærmeste flyplass er 40 kilometer unna, samt at Finnsnes har gode forbindelser ,ed hurtigbåt til både Harstad og Tromsø.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til.

 

Avdelingsleder Tommy Jensen, telefon 40414323. Søknad med CV sendes elektronisk til tommy.jensen@bakehusetas.no innen 27.mars 2023

 

SØKNADSFRIST ER 27.MARS.

Kneippbrød

Rosinboller

Bakehuset Nord-Norge